Spring naar content
blog

Welkom bij KickSo, the outperformance agency

Wie aan de achterkant groeit in ervaring, kennis en kwaliteit, mag dat ook naar buiten uitdragen. Met die gedachtegang lanceert KickSo Agency vandaag een gloednieuwe website. Hand in hand met die lancering gaat ook een kleine opfrissing van de huisstijl, evenals een nieuwe merkessentie. Wij zijn KickSo, the Outperformance Agency.

Jij groeit sneller met aandacht dan met data

Outperformance – dat is verbeteren in optima forma. Bij het wegzetten van de nieuwe merkessentie hebben we een gloednieuwe term in het leven geroepen: outperformance.

Bij ons draait het niet alleen om performance, maar om de mensen die de performance leveren. En die overtreffen iedere verwachting. Ze nemen de telefoon op als je belt. Ze weten waar het over gaat, denken mee in kansen in plaats van onmogelijkheden noem maar op. Een term die nog niet bestaat en die je helemaal eigen kunt gaan maken.

Raak je geïnspireerd? Lees meer over ons merk en maak kennis met al onze marketing-experts op onze Over ons-pagina.

Johan van Gool, Founder van KickSo: “Wij zijn begin 2022 begonnen met het professionaliseren van onze positionering te beginnen met een aantal sessies voor onze waardepropositie met Endezaak. Na de waardevolle oplevering van onze waardepropositie was dit de basis voor de merkessentie en belofte.”“Hierna hebben wij verschillende sessies georganiseerd met onze contentstrateeg Bas Boomaars en bureau WARS. De deliverables van deze sessies zijn een vertaalslag geworden naar hoe wij zaken doen met onze partners. Wij doen alles met aandacht voor onze klanten omdat we het vandaag altijd beter willen doen, dan gisteren.”

Kennisdeling

KickSo maakt een grote stap op het gebied van positionering. Dat gaat verder dan een nieuwe website en een nieuwe pay-off. Wie door de website heen klikt, maakt via fotografie kennis met onze collega’s en ons kantoor. We gaan met het gehele team aan de slag met het schrijven van succesverhalen en blogs. Ook hebben we een brand video ontwikkeld:

[brand video]

Blik vooruit

Het vernieuwde KickSo is een vertaalslag van hoe wij zaken doen met onze partners. Onze persoonlijkheid is daarin natuurlijk niet verandert, maar de aanscherping van het merk mag ook voor onze bestaande klanten niet onopgemerkt blijven. “Binnenkort is het tijd voor de volgende stap en gaan wij een evenement organiseren waar we onze re-branding presenteren!” – aldus Johan.