Spring naar content
The outperformance agency

Jij groeit sneller met aandacht dan met data

Onze visie

Er valt altijd iets te verbeteren

Aangenaam! Wij zijn KickSo, the outperformance agency. We focussen ons op digital marketing: van strategie tot campagne en van data tot content, en alles wat daartussenin zit. Ons motto: er valt altijd wel iets te verbeteren. Jouw prestaties gaan ons écht aan het hart, we stoppen onze persoonlijkheid erin.

We helpen je een stap verder verder met goed doordachte plannen en prognoses waar je ons aan mag houden. Die plannen worden gemaakt door mensen die weten waar ze mee bezig zijn. We zijn een jong bureau, maar met de perfecte blend van ervaring en jong talent, en van strategen tot specialisten. Wij staan niet boven onze klanten, wij zijn één van hen.

Jouw klant is onze klant. We maken het verschil door ons volledig toe te wijden aan jouw resultaat. Daarbij hebben we persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

Digital marketing beschouwen we als een eindeloze zoektocht naar kansen om te optimaliseren. Een belangrijk onderdeel daarvan is onze prognose en concurrentieanalyse. Ook nemen we je doelgroep onder de loep en bepalen we welke slimme tools we kunnen inzetten om sneller het verschil te kunnen maken in je markt.

Zodra we aan de slag gaan, houden we je continu up to date. Maandelijks ontvang je van ons een update met de belangrijkste conclusies van de afgelopen maand. Je mag van ons verwachten dat we iedere dag ‘aan’ om te anticiperen op nieuwe trends en kansen.

Onze mensen

Outperforming marketeers

Ervaring en talent, specialisten en strategen – bij KickSo hebben we alles in huis om de marketing van onze klanten te laten ‘outperformen’ – dat is verbeteren in optima forma. Persoonlijke relaties met elkaar én onze klanten hebben we hoog in het vaandel staan. We geloven er namelijk heilig in dat je sneller groeit met aandacht dan met data.