Spring naar content
Maximaal resultaat uit al je kanalen

Digital marketing

Conversies, naamsbekendheid of interactie: laat de kanalen voor je werken

_DSC1680

Maximale grip op al je kanalen

Hoe zorg je ervoor dat je de output van al je kanalen maximaliseert? De wereld van digital marketing gaat razendsnel: dagelijks zijn kanalen maar ook doelgroepen in beweging. Er ontstaan nieuwe mogelijkheden binnen je kanalen, trends volgen elkaar razendsnel op en algoritmes worden steeds beter en beter.

Je wilt niet achter de feiten aanlopen. Je zoekt een partij die je met het volste vertrouwen het beheer over je kanalen kunt geven en zich volledig vastbijt in het begrijpen van jouw klant en de markt. Wij hebben kennis van digital marketing: van holistisch-strategisch niveau tot aan de kleinste praktische optimalisatiekansen binnen een campagne of kanaal. We bedenken, bouwen en optimaliseren campagnes ten behoeve van conversie, naamsbekendheid en interactie. Door koppelingen te maken tussen al je kanalen, bouwen we een heuse ‘omnichannel’ marketingbeleving voor de eindklant. En door alle datastromen op elkaar af te stemmen leren we die eindklant steeds beter en beter kennen.

Dit kunnen we voor jou doen

  • Zoekmachine adverteren
  • Display & video adverteren
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Social media adverteren & beheer
  • E-mail marketing & automation
  • Conversieoptimalisatie
  • Vergelijkers & Marketplaces

Laat ons je ambities horen!

Non-stop op zoek naar verbetering

Bij KickSo werkt een divers team: van ervaren marketingstrategen en doorgewinterde specialisten. Samen zoeken we continu naar manieren om de output van online marketing te verbeteren. We kijken naar verbeteringen in de KPI’s op de korte, maar ook de lange termijn. Daarvoor geven we proactief advies en liggen we dus continu op de loer om nieuwe kansen te ontdekken. We kijken dus niet alleen naar wat er al is, maar ook naar wat we kunnen toevoegen om het overkoepelende resultaat te maximaliseren.

In alles wat we doen vinden we het belangrijk dat het bijdraagt aan de doelstellingen van jou als klant. Op basis van een strategie, welke we onderbouwen aan de hand van een scherpe concurrentieanalyse, bepalen we per kanaal welke koers we gaan varen. Zodra je campagnes live zijn, blijven we continu monitoren. Nieuwe kansen om te optimaliseren liggen namelijk continu op de loer. Zo blijven wij jouw digital marketing outperformen – vandaag weer een beetje beter dan gisteren.