Spring naar content
Beheer en optimaliseer de volledige klantreis

E-commerce

KickSo helpt je bij het wegzetten en optimaliseren van een outperforming marketing strategie voor je webshop voor onder andere meer traffic, conversies en transacties.

_DSC1131

Maak je klaar voor de nieuwe wereld van commerce

Het aandeel van e-commerce in de economie zoals we die vandaag de dag kennen neemt nog altijd toe. De mogelijkheden van e-commerce zijn bovendien grenzeloos: vergeleken met traditionelere verkoopmanieren is e-commerce bijvoorbeeld heel schaalbaar, en met minder risico’s.

Digital marketing beweegt parallel aan hoe online consumentengedrag beweegt. Er zijn immers oneindig veel dwarsverbanden: de klantreis speelt zich grotendeels af op kanalen waarop je je zichtbaarheid door middel van marketing kunt beïnvloeden. Wie slim is, werkt aan een prestatiegerichte e-commerce marketing strategie.

Dit kunnen we voor jou doen

  • E-commerce strategie
  • Google Shopping
  • Zoekmachine adverteren
  • Vergelijkers & marketplaces
  • Conversieoptimalisatie
  • Customer journeys

Laat ons je ambities horen!

De KickSo-way

Krachtige boodschappen, spraakmakende campagnes

Er gaat geen dag voorbij of er ontstaan nieuwe kanalen, tools en trends die het shopgedrag van je klant beïnvloeden. Wij geloven dat je als digital markting bureau het verschil maakt als je de markt continu in de gaten houdt, op zoek naar kansen. Er valt immers altijd wel wat te verbeteren.

We zijn echter niet de partij die je al vooraf precies vertelt wie je doelgroep is, en hoe we ze kunnen bewegen tot het doen van een (herhaal)aankoop. We willen eerst je klant, de markt en natuurlijk jouw product écht goed begrijpen. Op basis daarvan maken we altijd een maatwerk plan, te beginnen met een doelgerichte maar ambitieuze strategie.

In die strategie vindt je ook welke kanalen we op welke manier gaan gebruiken. We tekenen de klantreis in zijn volledigheid uit en bepalen welke touchpoints belangrijk zijn. Denk aan Google en social media – zowel organisch als betaald -, maar ook aan e-mail marketing en marketing automation. Ook de volledige discipline van conversie optimalisatie zit in het pakket inbegrepen.

Campagnes optimaliseren we altijd op basis van jouw doelen en ambities, en optimaliseren we met onze marketingkennis. Het tactische spel kent voor ons geen geheimen, ook omdat we altijd data-driven werken: in analytische tools en dashboards monitoren we continu de prestaties van onze campagnes. Ook bouwen we baanbrekende advertenties met spraakmakende visuals – van grafisch ontwerp tot animatie en video – en schrijven we de scherpste teksten.