Spring naar content
Ga voor de hoogste posities met Google Ads

SEA

Laat je doelgroep bij jou converteren op het moment dat ze er klaar voor zijn.

Allround Marketeer

Search Engine Advertising

SEA – ofwel Search Engine Advertising, of zoekmachine adverteren – is simpelweg onmisbaar in je marketing mix. Het is hét kanaal om je doelgroep, die zoeken met intentie en dus een concrete behoefte, te converteren. Ook voor je andere marketingdoelstellingen is SEA onmisbaar.

In de afgelopen jaren zijn er grote ontwikkelingen geweest binnen op het gebied van zoekmachine adverteren. Google Ads is en blijft hét paid advertising-kanaal, ook Bing Ads (of Microsoft Ads) wint steeds meer terrein. Er komen meer en meer mogelijkheden, zoals YouTube video campagnes en Google Shopping. Door de opkomst van steeds slimmere algoritmes – dankzij machine learning en artificial intelligence – verschuift het werk van de SEA-expert: van handmatige optimalisaties naar adviseren over slimme biedstrategieën, automatisering en datagedreven, strategische keuzes maken. De zoekmachines zélf doen de rest.

Wil je aan de slag met betaalde advertenties op Google en Bing? In je zoektocht naar een betrouwbaar SEA bureau zijn senioriteit en proactiviteit erg belangrijk. Wij vinden bovendien dat je mag verwachten dat je volledig ontzorgd wordt. Betaalde advertenties via zoekmachines moeten kostenefficiënt ingericht worden en zo bijdragen aan de winst van je organisatie.

Dit kunnen we voor jou doen

  • SEA strategie
  • Google Ads
  • Bing Ads
  • Performance Max
  • Google Shopping
  • Google Merchant Center
  • Display campagnes
  • YouTube campagnes

Benieuwd of jouw SEA beter kan?

De KickSo-way

Je search ads kunnen altijd beter

Er valt altijd iets te verbeteren, dat is ons motto. Met volledige toewijding aan het resultaat en het écht goed begrijpen van de klant, behalen we de beste resultaten. Daar geloven we heilig in. Met aandacht groei je sneller dan met data.

Wil je aan de slag met SEA? Dan beginnen we altijd met het opzetten van een SEA-strategie. We analyseren hoe je concurrentieomgeving eruit ziet, waar de kansen liggen en welk budget we verwachten nodig te hebben om het gewenste resultaat te behalen. Met een gedetailleerd en volledig zoekwoordenonderzoek bepalen we de zoekwoordencampagnes voor jouw merk. Wil je naast conversies werken aan je naamsbekendheid? Dan stellen we ook branded campagnes voor je in. Ben je actief in de e-commerce? Dan nemen we natuurlijk ook Shopping of Performance Max campagnes mee in de Google Ads-strategie. Je campagnes worden non-stop gemonitord, om te voorkomen dat het budget ingezet wordt voor advertenties die je te weinig opleveren.