Wij helpen bedrijven met het positioneren van hun merk, het analyseren en vertalen van data en het bouwen van een online marketing strategie. Deze vertalen wij naar winstgevende campagnes waarbij wij ons focussen op het bedrijfsresultaat.

Strategie

Welke doelen heeft jouw organisatie en hoe ga je die doelen bereiken? Grote kans dat je dat helder hebt. Maar heb je ook aan een online marketingstrategie gedacht? Dit ligt aan de basis van alle online marketingactiviteiten van je organisatie en is simpel gezegd een omschrijving van de wijze waarop je je online doelen gaat bereiken.

strategie
SEA

SEA

Wil je beter gevonden worden op Google en meer traffic genereren naar jouw website? Search Engine Advertising (SEA) zorgt voor snel resultaat en het bereiken van de juiste doelgroep. Met SEA kom je o.a. bovenaan…Met SEA kom je o.a. bovenaan de zoekresultaten wanneer iemand zoekt op keywords die verband hebben met jouw business.

SEO

Ontdek de kracht van het organisch gevonden worden in Google. SEO staat voor Search Engine Optimization. Zorg dat je op de juiste zoekwoorden gevonden wordt en bereik een compleet nieuw publiek.

Social Media Advertising

Social media advertising

Social advertising is het adverteren op verschillende social mediakanalen. Dit kan heel gericht, want door gebruik te maken van de kennis die jij hebt over jouw doelgroep, kunnen wij verschillende targeting strategieën toepassen.

Social media beheer

Social media maakt het makkelijk om in contact te komen met je doelgroep. Door regelmatig op de tijdlijn van je doelgroep te verschijnen blijf je altijd ‘top of mind’. Wel is het belangrijk om hier een strategie voor te hebben die perfect aansluit op jouw bedrijf, zodat jouw pagina, bereik en engagement succesvol kan groeien.

Social Media Beheer
marketing automation

Marketing automation

Het creëren van leads of prospects is vaak stap één in het online marketing process. Maar de overgrote meerderheid van deze mensen is nog niet direct bereid om van je te kopen. En waar zitten ze dan in hun customer journey? Marketing automation zorgt ervoor dat je deze fase kan identificeren, en de prospects sneller laat converteren door gepersonaliseerde content toe te sturen. 

E-mail marketing

Dankzij e-mail marketing kun je klanten direct bereiken. Met gepersonaliseerde opties krijgt ieder persoon precies de juiste boodschap. Daarnaast krijg je inzage in de data van de campagnes.

E-mail marketing

Webdevelopment

Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Straal uit wat je uit wilt stralen, ontdek hoe je leads kan genereren en ontdek waar bezoekers naar opzoek zijn.

webdev

Marketplaces

2020 is het jaar van de marketplaces. Potentiële klanten bereiken met een hoge koopintentie en tegelijkertijd lage kosten? Het kan met platforms als Bol.com, Marktplaats en Amazon. Is jouw organisatie nog niet actief op marketplaces? Lees dan verder en ontdek of marketplaces iets voor jou zijn.