Spring naar content

Birgit Versteeg- Hoppenbrouwers

Birgit is Content Specialist bij KickSo. Gedreven door haar creativiteit en passie voor communicatie, heeft zij in 2023 de overstap gemaakt naar de wereld van online marketing. Na een carrière van 15 jaar als zelfstandig werkend kok in de horeca, blaast zij haar loopbaan nieuw leven in.  

In deze rol ondersteunt Birgit diverse klanten met e-mailmarketing, social media en het publiceren en vertalen van blogs op hun website.

Voor KickSo zelf schrijft ze klantverhalen en de KickSo Connect marketing nieuwsbrief. Daarnaast redigeert ze blogs en cases en maakt ze vakinhoudelijke posts voor social media, die de expertise van onze agency benadrukken.   

In de tijd dat Birgit bij KickSo werkt, heeft ze al ontzettend veel geleerd. Ze is trots op de nieuwe projectonderdelen die ze heeft helpen ontwikkelen en kijkt ernaar uit om deze verder uit te bouwen.  

Woonachtig in de parel van het zuiden, geniet Birgit samen met haar man en hun energieke tweeling van het bourgondische leven. Ze is dol op carnaval, vooral vanwege het plezier dat ze beleeft aan het maken van haar jaarlijkse nieuwe outfit. In haar vrije tijd gaat ze graag op pad met haar gezin of geniet ze van een avondje uit met vriendinnen.