Spring naar content

Anne-Beau Sluijmer

Als stagiaire is Anne-Beau, – of gewoon Beau –  de stille maar ondertussen onmisbare kracht die helpt waar ze kan binnen het team. Van haar eigen onderzoek tot social media platformen opzetten, of contentplanningen beheren. Ze is ruim inzetbaar en flexibel, daarom vindt zij communicatie erg belangrijk. ‘Communication is key!’. Ze krijgt veel energie om andere te ondersteunen in verschillende projecten en het resultaat te zien van haar werk.

Leergierigheid staat voorop bij haar. Ze pakt eigenlijk alle vraagstykken aan, om zo veel mogelijk ervaring op te doen in de tijd dat ze het team van KickSo kan versterken. Ondanks de variatie in haar werk is ze kritisch en werkt ze zo effectief mogelijk voor de beste resultaten.

Vanuit Haarlem is Beau in 2019 naar het mooie Breda verhuisd als student. Inmiddels heeft ze haar leven hier helemaal opgebouwd met nieuwe vriendschappen en een relatie. Ze heeft een passie voor lekker eten, een goed boek en creatieve projecten. In haar vrije tijd reist ze heel Nederland rond om haar familie en vriendengroepen te zien, maar voor een avondje op de bank met een goede film is ze ook zeker te porren.