Spring naar content

Aksay Kalpoe

Aksay Kalpoe – of gewoon ‘Aks’, zoals de meesten hem noemen – is al op jonge leeftijd begonnen met ondernemen. Wat op zijn 15e nog begon als een hobby is met de jaren behoorlijk serieus geworden. Aks wist toen al: hij wilde álles weten over de wereld van e-commerce.

Iedere dag houdt hij zich bezig met het leren van werkelijk álle ins en outs over de online wereld. De nieuwste updates bijhouden, cursussen en masterclasses volgen, of YouTube-video’s kijken. Je bent immers nooit uitgeleerd en iedere dag heeft weer nieuwe verrassingen in petto, zo veel is zeker.

Aksay betrekt ook zijn vriendin bij zijn passie voor e-commerce (of andersom), samen runnen ze namelijk een webshop in handgemaakte kaarsen. Zij ontwerpt de kaarsen, hij houdt de webshop draaiende. Aksay gaat ook graag naar de spa en de sportschool, om lichaam en geest te laten ontspannen. Heb je iets van Aksay nodig? Zijn guilty pleasure is een grote bucket hotwings van de KFC, het liefste op de bank met een goede serie erbij. Onthoud die tip dus!