Partners / accreditaties

ActiveCampaign

Er zijn verschillende soorten software die gebruikt kunnen worden voor marketing automation. Zelf zijn wij reseller en agency partner van ActiveCampaign. Deze tool is het e-mail marketing systeem dat wij gebruiken voor projecten rondom marketing automation en e-mail marketing. Met ActiveCampaign kun je automatisch naar meerdere personen tegelijk gepersonaliseerde e-mails versturen. Dit is op zich niet uniek, er zijn namelijk honderden aanbieders die zo’n soort systeem aanbieden. Zoals Mailchimp, wat door veel startende ondernemers wordt gebruikt. Maar wat maakt ActiveCampaign dan zou uniek? De uitgebreide functies die normaliter alleen bij duurdere systemen te krijgen zijn, maar voor een veel voordelige prijs. Een betere prijs/kwaliteit verhouding kun je je niet wensen!

Manychat

Manychat is de ideale tool voor Facebook messenger campagnes. Heb je weleens ervaren dat je na het klikken op een advertentie een bericht ontving waarmee je een bepaalde korting kon claimen, of meer leerde over dat bedrijf? Dat kan zomaar met Manychat gemaakt zijn.

Naast het automatiseren van deze berichten biedt de tool ook de mogelijkheid een lijst van subscribers op te bouwen. Die lijst kan je vervolgens vergelijkbaar gebruiken als een mailinglijst.

Messenger campagnes zijn laagdrempelig, en hebben over het algemeen veel hogere open en response rates in vergelijking tot e-mail. Ook de prijs voor een gestart messenger gesprek ligt erg laag, soms wel maar 0,70 ct!

Ideaal dus als je voor lage prijzen (automatisch) in gesprek wilt komen met je doelgroep!

Typeform

Typeform is een online tool waarmee je op een creatieve manier formulieren kan genereren. Een veelvoorkomend doel binnen online marketing is het verzamelen en kwalificeren van leads. En deze tool is één van de voorlopers op het gebied van creativiteit en interactiviteit binnen formulieren.

Zo biedt het je de mogelijkheid enquêtes te maken, quizes, feedback forms, leadformulieren, en meer op een visueel erg aantrekkelijke manier!

We gebruiken Typeform in de meeste van onze uitgebreide funnels, en zijn intussen ook Agency partner geworden. Dit betekend dat we regelmatig met Typeform samen zitten om de nieuwste updates en ontwikkelingen te bespreken!

Swydo

Swydo is een acroniem voor ‘Show What You Do Online’ en het rapportage- en monitoringplatform waarmee wij onze klanten data gedreven inzichten bieden. Swydo geeft ons de mogelijkheid professionele rapportages en dashboards te creeëren en eenvoudig relevante data te visualiseren en te rapporteren.

Instapage

Instapage is voor ons dé tool voor het maken van landingspagina’s. Een landingspagina is een pagina binnen een website of op een los domein die gemaakt is voor een specifiek doel. Dit kan bijvoorbeeld zijn; het downloaden van een e-book, het inschrijven voor een webinar, of het ontvangen van korting. Zo’n landingspagina wordt ook wel eens een conversiepagina genoemd. Instapage heeft als doel het maximaliseren van conversies op de pagina’s voor adverteerders en marketeers. Dit doen ze door de post-click ervaring na bv. een advertentie te creëren, personaliseren en optimaliseren.

Wij gebruiken deze tool vaak voor het verzamelen van de gegevens van een lead. In ruil daarvoor krijgen zij bv. een e-book, een gratis webinar, of korting. Na die eerste kennismaking, segmenteren we de leads door marketing automation en lead nurturing in te zetten. Dit biedt ons de mogelijkheid ze door de customer journey heen te leiden richting het worden van een klant!