Spring naar content
klantverhaal

KickSo x NovaLume

We interviewden Bas, eigenaar van NovaLume.

KickSo ondersteunt bedrijven uit diverse sectoren met slimme strategieën, performance marketing en digitale hulpmiddelen om hun groei te stimuleren. Wij zien ‘performance’ niet enkel als een prestatie, maar geloven dat onze klanten sneller groeien door persoonlijke aandacht. Dit geldt ook voor NovaLume. We zouden zelf uitgebreid kunnen vertellen over onze aanpak, maar geven liever het woord aan onze klanten door hun ervaringen over de samenwerking met KickSo te delen. Met plezier presenteren we het klantverhaal van Bas, die sinds het tweede kwartaal van 2024 klant bij ons is.

Over NovaLume:

Slim, duurzaam en efficiënt: Dat is waar NovaLume voor staat. Zij bieden meer dan het maken van een verlichtingsplan en de installatie van duurzame verlichting. NovaLume biedt helderheid in elk project, van A tot Z. Hierbij gaan ze efficiënt om met materialen, zonder in te leveren op kwaliteit.  
 
NovaLume is gespecialiseerd in zakelijke verlichting, van kantoor tot winkel en van magazijn tot parkeergarage. Samen met de klant zorgen ze ervoor dat de beoogde werkplek de uitstraling krijgt die deze verdient! NovaLume adviseert, maakt een 3D-lichtplan en geeft een duidelijk inzicht in de terugverdientijd. Zo weet de klant precies wat hem te wachten staat.

We vroegen Bas naar het ontstaan van zijn bedrijf, NovaLume:

NovaLume is ontstaan uit mijn persoonlijke passie en ervaring. Al meer dan zeven jaar had ik ervaring als onderaannemer in de verlichtingsindustrie. Ik ben begonnen met het installeren van verlichting, maar voelde na enige tijd de behoefte om ook andere aspecten van de branche te gaan verkennen, zoals verkoop, inkoop en klantenservice. Dit leidde tot de beslissing om een eigen zaak op te zetten, waar ik de volledige bedrijfsvoering zelf kon beheren, van A tot Z.

Tegen welke uitdagingen liep Bas aan op het gebied van online marketing en hoe kwam hij in aanraking met KickSo?

Bas realiseerde zich dat online aanwezigheid essentieel is voor moderne bedrijven. 
 
In de wetenschap dat het een vak apart is en ik mijzelf er zelf niet aan wilde wagen, vond ik het tijd om professionele hulp hierbij in te schakelen. Dat is waar KickSo in het spel kwam. Mijn filosofie is dan ook: Een goed begin is het halve werk! Om die reden heb ik ervoor gekozen om de gehele online marketing uit te besteden.

We vroegen Bas wat doorslaggevend voor hem was in zijn keuze om met KickSo samen te gaan werken:

Via Google kwam ik in contact met KickSo. De professioneel ogende website en hun bewezen ervaring gaven de doorslag. De beslissing om voor KickSo te kiezen werd verder versterkt door ons eerste gesprek, dat een basis van vertrouwen legde. Ze hebben niet alleen geholpen bij het opzetten van de merkidentiteit van NovaLume – inclusief de huisstijl, naam en logo – maar ook de communicatie met andere partners, zoals Brandbits voor de website, verliep soepel onder hun begeleiding.

Hoe ervaart Bas de communicatie met KickSo en wat zou hij aan andere ondernemers adviseren die overwegen om met KickSo samen te werken?

Hoewel de online marketing werkzaamheden nog in de kinderschoenen staan, ben ik erg te spreken over de communicatie en samenwerking met het team van KickSo. Hun reactie is snel en duidelijk, daarbij zijn ze altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. 

Zijn er volgens Bas nog verbeterpunten voor de dienstverlening van KickSo?

Enkele suggesties die Bas ons mee wil geven voor verbetering zijn het minimaliseren van verschuiven van afspraken en voorafgaand meer duidelijkheid bieden over de kosten. Deze feedback is voor ons van grote waarde omdat het ons helpt onze service te perfectioneren.

Wat zou Bas aan andere ondernemers adviseren die overwegen om met KickSo samen te werken?

Het antwoord van Bas is kort en krachtig: Doen! KickSo denkt mee en wil je écht helpen. Ga eens met ze praten om te kijken wat ze voor je kunnen doen en niet onbelangrijk of er een klik is.

Dit klantverhaal toont aan hoe waardevol de samenwerking tussen KickSo en NovaLume verloopt, met een focus op het belang van persoonlijke relaties en strategieën op maat voor online marketing. Bij KickSo zijn we er trots op dat we, door onze gezamenlijke inzet en deskundigheid, bijdragen aan de groei en het vergroten van de online aanwezigheid van klanten zoals NovaLume.