Spring naar content
klantverhaal

KickSo x BigBlock

We interviewden Koen, eigenaar van BigBlock.

KickSo helpt bedrijven in verschillende sectoren met slimme strategieën, performance marketing en digitale tools om te groeien. Wij vinden performance geen prestatie, maar vinden dat klanten sneller groeien met aandacht. Zo ook BigBlock. We kunnen hier zelf natuurlijk heel veel over vertellen, maar we laten liever onze resultaten spreken door de ervaringen van onze klanten. We delen hier graag het klantverhaal van Koen, al ruim 5 jaar klant bij KickSo. 

Over BigBlock:

BigBlock.nl is een webshop in akoestisch schuim voor muziekstudio’s, thuisbioscopen, repetitie/oefenruimtes en gameruimtes. De webshop verkoopt producten als bass traps, tegels, wedges en panelen. Het bedrijf is gevestigd in Raamsdonksveer. Ruim vijf jaar is Bigblock klant bij KickSo. Eigenaar Koen Verschuren heeft altijd een grote interesse gehad in geluid en akoestiek. In 2014 startte hij met het zelf produceren van schuimpanelen. Met behulp van een computer gestuurde snijmachine produceert Koen nu alle panelen zelf. Ook ontwerpt hij maatwerk op aanvraag en iedereen kan de meer standaardpanelen via de webshop bestellen.

We vroegen Koen naar het ontstaan van zijn bedrijf, BigBlock:

Toen een vriend van Koen besloot om een muziekstudio te bouwen, vond hij geen passende oplossingen voor akoestisch schuim. De markt bood slechts dure A-merken of goedkope producten van lage kwaliteit. Dit bracht de ondernemer achter BigBlock op een idee: 

“Studioschuim maken, dat kan ik zelf! Wat begon als een oplossing voor een vriend, transformeerde al snel tot een bloeiend bedrijf toen de eerste producten direct van de hand gingen via marktplaats.nl.”

Tegen welke uitdagingen liep Koen aan op het gebied van online marketing en hoe kwam hij in aanraking met KickSo?

“Ik stuitte op wat moeilijkheden toen ik met BigBlock de online aanwezigheid wilde vergroten. Adverteren op platforms als META bleek een ingewikkelde taak, wat makkelijk kon leiden tot hoge uitgaven met minimale resultaten. Op zoek naar hulp bij online adverteren, kwam ik op META een advertentie tegen van KickSo. Toevallig bood deze advertentie mij precies de informatie die ik zocht bij mijn eigen hulpvraag.”

We vroegen Koen wat doorslaggevend voor hem was in zijn keuze om met KickSo in zee te gaan:

De keuze voor KickSo werd bevestigd door het persoonlijke contact dat Koen had met Johan, de oprichter van KickSo. Koen vertelt:

“Er was direct een klik, die uitgroeide tot een waardevolle zakelijke relatie.”

Welke concrete resultaten heeft BigBlock behaald sinds de samenwerking met KickSo?

“Ik zag al snel aanzienlijke verbeteringen, zoals een stijging in de omzet en verhoogde online zichtbaarheid op sociale media en Google Ads. Daarnaast werd er een nieuwe webshop gebouwd in Shopify, waardoor het professionele niveau en de conversieratio van BigBlock aanzienlijk is gestegen.”

Over de communicatie en samenwerking met KickSo vertelde Koen ons het volgende:

“De communicatie met KickSo verloopt vlekkeloos; met direct contact via mail, app of telefoon is er geen gedoe. De aanpak van KickSo, toont ambitie en toewijding om verder te denken dan alleen omzetstijging. Dit persoonlijke en betrokken contact maakt KickSo een geschikte partner voor elk bedrijf dat hun digitale marketing naar een hoger niveau wil tillen.”

Op de vraag wat Koen andere ondernemers zou adviseren over KickSo, is het antwoord kort en krachtig:

“Geef ze een kans. Johan en zijn team denken echt in jouw belang, met ambitieuze ideeën die verder gaan dan standaardoplossingen.” 

Terwijl BigBlock blijft groeien met de ondersteuning van KickSo, geeft Koen aan Kickso één belangrijk advies mee: “Blijf persoonlijk en toegankelijk, ook als je groeit. Een ondernemer wil geen ‘nummertje’ zijn.” 

Dit klantverhaal illustreert niet alleen de succesvolle samenwerking tussen KickSo en BigBlock, maar benadrukt ook het belang van persoonlijke connecties en op maat gemaakte strategieën voor de online marketing. Wij bij KickSo zijn trots dat we door samenwerking en expertise, de groei van onze klanten zoals BigBlock kunnen stimuleren.