fbpx

Social Media Beheer

Social media maakt het makkelijk om in contact te komen met je doelgroep. Door regelmatig op de tijdlijn van je doelgroep te verschijnen blijf je altijd ‘top of mind’. Wel is het belangrijk om hier een strategie voor te hebben die perfect aansluit op jouw bedrijf, zodat jouw pagina, bereik en engagement succesvol kan groeien.

Daarmee kunnen wij precies de mensen bereiken die het meest geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf. Ieder traject is maatwerk, want iedere organisatie heeft andere doelen. Samen bespreken we wat jouw doelstellingen zijn en wat je budget is. Daar richten we de campagnes op in.

Het hebben van een social media strategie zorgt ervoor dat je naamsbekendheid groeit. Via je kanalen kan je het dialoog aangaan met je doelgroep op de plek waar zij het meeste tijd doorbrengen: op social media! Dit is ook een perfecte plaats om de beoordelingen van jouw klanten te laten zien, wat vertrouwen en autoriteit vergroot bij prospects en bestaande klanten. Plus een bijkomend voordeel is dat je via je social media kanalen de traffic naar je website kan vergroten!

Social Media Beheer
Social Media Advertising

Wij helpen je bij het bedenken, maken en plannen van nieuwe creatieve content voor bijvoorbeeld Facebook, Instagram of blogs. We beginnen altijd met een brainstorm sessie zodat we alle ideeën op tafel kunnen leggen en samen kunnen kijken waar de beste kansen liggen.

 

Door samen de content-wereld in te duiken komen de meest fantastische ideeën naar boven waarbij de identiteit van jouw bedrijf centraal staat. Deze worden vervolgens in een content kalender op maat gegoten.

Of je nu het volledige pakket aan ons over wil laten of alleen ondersteuning zoekt in het bedenken van content of content planning, bij KickSo maken we een plan voor iedere wens en elk budget.

Samen met jouw eigen specialist maken we plan zodat jij je minder druk hoeft te maken over je online presence op social media.

Wat zijn de voordelen van social media marketing?

Wat zijn de voordelen van KickSo?

office kickso