fbpx

Marketplaces

2020 is het jaar van de marketplaces. Potentiële klanten bereiken met een hoge koopintentie en tegelijkertijd lage kosten? Het kan met platforms als Bol.com, Marktplaats en Amazon. Is jouw organisatie nog niet actief op marketplaces? Lees dan verder en ontdek of marketplaces iets voor jou zijn.

Adverteren en verkopen op marketplaces is relevant en doelgericht. Dit komt door de combinatie van vraaggestuurd verkeer via zoekopdrachten en verkeer dat gericht opzoek is via productcategorieën. Daarnaast heeft een marketplace bezoeker vaak voorafgaand al een vergelijkend onderzoek gedaan en is daardoor verder in het aankoopproces. Je treft bezoekers hier op een beïnvloedbaar moment. Ze willen vaak al iets aanschaffen en worden snel verleid door de juiste aanbieder. Door de juiste zoekwoorden kan adverteren via vergelijkers of marketplaces dus erg effectief zijn. Als je er slim op inspeelt natuurlijk en gebruik maakt van de aanwezige tools. Hierbij kunnen wij jou bij helpen.

Marketplaces is een enorm dynamische wereld waarin continue aanpassingen/updates worden doorgevoerd om zo doelgerichter en sneller te werk kunnen gaan. De komende jaren zal de groei zich blijven doorzetten en wordt het een enorm belangrijke veld waarin je niet achter wilt blijven.

Wist je bijvoorbeeld dat bijna 50% van de mensen direct zoeken in een marketplace in plaats van te zoeken via Google?

Enthousiast geworden over marketplaces, maar weet je niet waar je moet beginnen of ben je al actief maar haal je er nog niet alles uit wat erin zit? KickSo ondersteunt jou waar nodig: strategieontwikkeling, set-up, optimalisatie, herstructurering, en evaluatie & rapportage.

Wat zijn de voordelen van marketplaces?

Wat zijn de voordelen van KickSo?

office kickso