Spring naar content
blog

KickSo uitgeroepen tot #1 digital marketingbureau door Emerce Top 100

KickSo #1 van de Emerce Top 100!

Digital marketingbureau KickSo heeft een toppositie behaald in de jaarlijkse Emerce Top 100. Deze prestigieuze uitgave van Emerce is gebaseerd op een onafhankelijk imago-onderzoek dat is uitgevoerd door Motivaction en verrijkt met andere relevante marktgegevens. Het onderzoek richt zich op de beoordeling van leveranciers en diensten in de e-business en marketingbranche door beslissers werkzaam in de online marketing, ICT en e-business.

In de afgelopen jaren is de online branche sterk gegroeid, waardoor de lijst is uitgebreid naar ongeveer duizend verschillende bedrijven. Dit jaar waren er vijf verschillende gebieden (Bureaus, E-Business Services, Media & Advertising, Software en Venture) en 53 categorieën waarin in totaal 559 organisaties werden onderzocht.

Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2023 - Emerce

De ultieme erkenning voor uitstekende service, kwaliteit en innovatie

De Emerce100-notering is voor KickSo van groot belang, aangezien deze lijst dient als een belangrijke referentie voor zowel potentiële medewerkers als opdrachtgevers in de oriëntatiefase. Het behalen van een topnotering in de categorie is dan ook een erkenning van de uitstekende service, prijs, kwaliteit en innovatie die KickSo biedt.

Oprichter Johan van Gool aan het woord

Johan van Gool, oprichter van KickSo:

“KickSo presenteert zich sinds vorig jaar met de  pay-off ‘The Outperformance Agency’. Die kreet is niet gekozen om te pochen, zegt Van Gool. Het geeft weer wat ons team de ultieme kick geeft: het overtreffen van de verwachtingen van de klant, wat voor klanten echt het verschil kan maken. Met onze drijvende kracht om constant te willen verbeteren en klanten hiermee te helpen door innovatie waardoor ze voorop lopen kenmerkt ons. Onze klanten groeien met onze inspanningen door naar een volgend niveau, waardoor zij meer kunnen investeren in digitale marketing, om zo het vliegwiel van de groei verder te versnellen.”

De volledige Emerce Top100-lijst, die voor de 18e keer is gepubliceerd, is beschikbaar op Emerce.nl.